Kinn kommune

Er SV eit nei til Kinn-parti Jon Valur Olafsson. 4665 har forhåndsstemt fram til fristen løp ut 30.


Nr 12 Holvik Holvikfossen Gloppen Kommune Friluftsliv Kultur Fjelltur

4914 prosent stemte for å beholde kommunen slik.

. Kinn kommune har skrive høyringsfråsegn om avvikling av Ramsdalsheiavegen som kommunal veg. Folkeavstemningen er kun rådgivende. Denne ble kort tid etter erstattet av en melding om mellombels.

Sjå kven som vann den store trimpoeng-premien. Kun 44 stemmer skilte. Folkeavstemningen er kun rådgivende.

3427 personer stemte for oppløsning. 3471 4914 prosent vil halde fram med Kinn kommune. Valgstyret i Kinn får resultatet av folkeavstemningen torsdag kveld.

Den viktigaste grunngjevinga for Kinn kommune var at den skulle gi sterkare befolkningsvekst og næringsutvikling i både Flora og Vågsøy. Ja til reversering av Kinn kommune. Det dei trekker fram som den største utfordringa med Kinn kommune er reiseavstandane.

Kinn kommune la rundt klokken 2240 ut en melding på nettsidene som het endeleg resultat. 1 day agoMarie Øverås Jensen valde å melde seg ut av SV og inn i Arbeidarpartiet på grunn av Kinn-saka. Eg er veldig glad eg gjorde som eg gjorde.

15 prosent har stemt blankt skriver Firdaposten. Bergens Tidende Den rådgivende folkeavstemningen viser et knapt flertall for at Kinn kommune ikke skal splittes. No er framlegget gjort offentleg.

49 prosent ønskjer å halde fram med Kinn kommune i Vestland fylke 48 prosent ønskjer å løyse opp. Begrunnelsen for opprettelsen av Kinn kommune var at den skulle gi sterkere befolkningsvekst og næringsutvikling i både Flora og Vågsøy. Kinn er blitt omtalt som Norges rareste kommune.

Så langt har en ikke sett slike virkninger. Postadresse Kinn kommune Postboks 294 6701 Måløy. Nyheter fra Fjordenes Tidende.

3427 personar 4852 prosent vil dele kommunen. Det er flertall for å beholde Norges rareste kommune. Bøn frå ein småbarnsfamilie utan barnehageplass til minstemann.

Det tilsvarer 35 prosent av de stemmeberettigede ifølge Bergens Tidende. Men SV-leiar Jon Valur Olafsson kan ende med å røyste nei. 4914 prosent stemte for at Kinn skal forbli én kommune.

Det har skapt sterke reaksjoner i lokalsamfunnet særlig fordi kommunen består av to geografisk atskilte deler. Valgresultatet skal nå fintelles før det blir offisielt bekreftet klokken 12 fredag. Det var fattige 44 stemmer som skilte ja og nei-siden.

Fem kommunar fekk i midten av juli moglegheit til å komme med ei uttale om eventuell deling av nabokommunen Kinn. Vi har i rapporten Bør Kinn videreføres eller deles i nye Flora og Nye Vågsøy kommuner på oppdrag fra Lokalsamfunnsforeningen vurdert fordeler og ulemper ved å beholde og utvikle Kinn kommune eller utvikle Flora- og Vågsøysamfunnene gjennom nye Flora kommune og nye Vågsøy kommune. Jon Valur Olafsson vil stemme ja til Kinn.

Til toppen Ansvarleg redaktør. Etter at SV sine to representantar no kjem til å stemme for splitting av kommunen kan denne overgangen bli utslagsgjevande. Gjert Myrestrand Fjordenes Tidende Jeg mener Vågsøy sender et tydelig signal sier Morten Hagen H om resultatet av folkeavstemningen om Kinn.

Telefon47 57 75 60 00. 49 prosent ønskjer å halde fram med Kinn kommune 48 prosent ønskjer å løyse opp Kinn kommune i Vestland fylke. Totalt i heile Kinn kommune har 7063 stemt.

Så langt har ein ikkje sett slike verknader står det i konklusjonen. Svend Arne Vee 908 47 465 Firdaposten AS Markegata 65 6900 Florø. Kinn er blitt omtalt som Norges rareste kommune.

Det har skjedd etter endring av Lov om kommuner og fylkeskommuner i 1996. Tvert imot har det blitt reduksjon i folketallet både i Kinn og i de nye kommunedelene Vågsøy og Flora står det i rapporten fra Kommunekonsult. 240822 1600 250822 1116.

Sjå kva eigedommar som blei selde i Kinn i august. Valdeltakinga er på 529 prosent. 517 prosent av disse stemte altså for å dele opp kommunen mens 468 prosent stemte for å holde kommunen samlet.

64 av disse er enten blitt til i middelalderen eller de er tildelt bystatus av konge eller statsmaktDe 41 yngste kalles byer etter vedtak i egen kommune. På grunn av kommunelova sitt krav til innkalling må kommunedirektøren sende ut sitt saksframlegg i delingsspørsmålet til kommunestyret før folkeavrøystinga er klar. I 2020 ble kommunene Vågsøy og Flora i Vestland sammenslått til Kinn.

Kommunedirektøren tilrår politikarane å halde fram med Kinn kommune 180822 2000 180822 2000. Det blir finteljing fredag. 4852 prosent stemte for at Kinn skal deles i to kommuner.

Folkerøysting Jeg mener Vågsøy sender et tydelig signal her 020922 0007 020922 0007. Liste over norske byer omfatter Norges 105 byerDisse er blitt til i en urbaniseringsprosess som tok til for mer enn tusen år siden. Og tallene fra folkeavstemningen viser et knapt flertall for å beholde Kinn kommune.

Flora og Vågsøy deler ikke kommunegrense men ligger på hver sin side av Bremanger som ikke ønsket å bli slått sammen med naboene. Dei må seie si meining innan 1. I fleire år har det vore uro i den særeigne kommunen.

Folkeavstemningen er kun rådgivende. Det er forvirrande tider i lokalpolitikken. Fråsegna inneheld ei rekkje nye forslag om korleis vegen over Ramsdalsheia kan ha livets rett i framtida.

Det har blitt levert to rapporter om konsekvensene av å dele opp kommunen. Valstyret vil no fintelje stemmene. Resultatet etter folkeavstemningen om Kinn kommunes framtid er bekreftet.

Kinn kommunestyre skal behandle innbyggernes anbefaling på et møte 7. Berre 44 stemmer skil for og imot. Kinn er blitt omtalt som Norges rareste kommune.

Marie sitt partibyte truleg avgjerande for Kinn kommune. Organisasjonsnummer 820 956 532 Kontonummer 37054015454. 4852 prosent stemte for deling og 234 prosent stemte blankt.

Kinn kommunestyre skal behandle innbyggernes anbefaling på et møte 7. Har fått grønt lys for å auke bomprisane i Førde. Måndag - fredag kl.

Flora og Vågsøy deler ikke kommunegrense men ligger på hver sin side av Bremanger som ikke ønsket å bli slått sammen med naboene. I den rådgivende folkeavstemningen har innbyggerne tatt stilling til. Eigedomssal i Kinn kommune i august 040922 1210 050922 2241.

Kinn kommunestyre skal behandle innbyggernes anbefaling på et møte 7. Send oss post elektronisk. Flora og Vågsøy deler ikke kommunegrense men ligger på hver sin side av Bremanger som ikke ønsket å bli slått sammen med naboene.


Langedrag Naturpark Ville Dyr Hund Ridning


Pin Pa Vanlife In Norway 2020


Heim Lustrabadet


Anita On Instagram Refvikstranden Kinn Kommune Beautifulbeachesdestination Bythestadtosean Coastofnorway Skyandocean Amazingplace Whitesand I 2022 Instagram


Skillingsviser Pa Seteren Norge Hytte


Ancestral Maps Standal Family Genealogy Sogn Og Fjordane Genealogy Norway Map


Pin On Explore


Seterdrift I Gudbrandsdalen Landskap


Turmagasinet 2016 Sogn Og Fjordane Turlag Sogn Og Fjordane Forde Borna


Topptur Til Eggenipa I Byrkjelo Turjenter No Turtips Fjelltur Kart


Hullet I Torghatten Fjell Land Inngang


Valasgarden 1 Cultural Landscape World Best Photos Norway


Anita On Instagram Maloy Kinnkommune Vestlandetpasittbeste Norfjord Sognogfjordane Beautifuldestinations Coastofnorway Nature Naturephotography


Most Scenic Routes Are Stunning No Matter What Direction You Drive In But This Particular Stretch Presents Its Most Dramatic Side If Scenic Routes Scenic Trip


Watch This Reel By Turdama7 On Instagram I 2022


River Gamle Tana Bru Elv Vaer Lund


Saltskohamnen Beautiful Norway Norway Mansions


Skjellom Lom Oppland Cultural Landscape Oppland Landscape


Anita On Instagram Molja Fyr Alesund Sentrum Lighthouseofnorway Moljalighthouse Alesundcity Weddingsuite Viewtotheocean Gamlea In 2022 Alesund Instagram City

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1